Punschparfait
Serverar:
6 portioner
En riktig festdessert.
Ingredienser
1 dl russin
½ dl punsch
150 g mörk blockchoklad
2 äggulor
1 msk strösocker
3 dl vispgrädde
Instruktioner
Lägg russinen i en skål och häll på punschen. Låt gärna stå över natten.
Hacka chokladen. Vispa äggulor med socker. Vispa grädden.
Rör i äggsmeten i vispgrädden. Blanda i russinen och den hackade chokladen.
Häll smeten i en 1-litersform. Frys minst 4 timmar.
Liknande recept
Punschparfait
4
Punschparfait
4-6
Punschparfait med daim och hallon
4
Punschparfait
3
15 min
4
2
Punschparfait
4-5
Punschparfait med mandeltäcke och rårörda blåbär
8-10
Plättar med punschparfait
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!