Punschparfait

Serverar: 4-5 portioner

Jättegod, festlig och lättgjord efterrätt.

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 1½ dl strösocker
  • 3 chokladpunschflaskor
  • 3 dl vispgrädde
  • 50-100g hackad blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor och strösocker pösigt. Krossa punschflaskorna med innehåll och tillsätt det i äggblandningen.
    2. Vispa grädden hårt och hacka chokladen. Mängden blockchoklad avgör var och en. Blanda detta i äggsmeten.
    3. Häll upp i portionsformar eller glas. Frys in i minst 4 timmar.
    4. Ta fra bara en kort stund före servering, och strö då över lite hackad eller riven choklad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben