Punschparfait
Serverar:
4-5 portioner
Jättegod, festlig och lättgjord efterrätt.
Ingredienser
3 äggulor
1½ dl strösocker
3 chokladpunschflaskor
3 dl vispgrädde
50-100g hackad blockchoklad
Instruktioner
Vispa äggulor och strösocker pösigt. Krossa punschflaskorna med innehåll och tillsätt det i äggblandningen.
Vispa grädden hårt och hacka chokladen. Mängden blockchoklad avgör var och en. Blanda detta i äggsmeten.
Häll upp i portionsformar eller glas. Frys in i minst 4 timmar.
Ta fra bara en kort stund före servering, och strö då över lite hackad eller riven choklad.
Liknande recept
Punschparfait
4
Punschparfait
4-6
Punschparfait med daim och hallon
4
Punschparfait
3
15 min
4
2
Punschparfait
6
Punschparfait med mandeltäcke och rårörda blåbär
8-10
Plättar med punschparfait
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!