Purjofisk i ugnen.

Serverar: 4 portioner

Ännu en av mina goda gratänger.

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 1 pkt djupfryst fiskblock
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl grädde
  • 2 dl creme fraiche
  • Massor av dill
  • 5 msk chilisås
  • Instruktioner

    Skär purjolöken i bitar och bryn den. Lägg sen purjon i en smord ugnsform. Lägg fiskblocket över,salta och peppra. Rör ihop grädde,creme fraiche,dill och chilisås. Smaka av med salt och peppar. Häll det över fisklådan och grädda i 200 grader i ca 40-50 minuter. OBS.Man kan även tina fisken lite ,men kom då ihåg att korta gräddningstiden. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben