Pyttipanna

Serverar: 4 portioner

Laktosfri, glutenfri och vegetarisk

Ingredienser

  • 8-10 potatisar
  • 2 msk rapsolja
  • 2 gula lökar
  • 200 g tofu
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Tillbehör
  • 8-10 rödbetor
  • Instruktioner

    1. Skala, koka och tärna potatisen och löken. Stek på låg temperatur i lite olja. Tärna tofun (vegetarisk sojabönsost) och fräs lätt. Skala och koka rödbetorna tills de är mjuka (35-40 minuter).
    2. Servera tillsammans med de kokta rödbetor!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tänk snålt - kalorisnålt!
    En vuxen kvinna med stillasittande arbete bör göra av med 1800 kcal/dy...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben