Quorn- och grönsakslasagne

Serverar: 4 portioner

Jättegod.

Ingredienser

  • 2 msk olivolja
  • 1 aubergine, i små tärningar
  • 2 rödlök, hackad
  • 200 g champinjoner, i skivor
  • 1 förp quornfärs
  • 1 förp pastasås tomat och basilika
  • 2 förp kyld ostsås
  • 1 förp lasagneplattor
  • 1 dl riven ost mager
  • 4 port grönsallad med grönsaker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°C.
    2. Hetta upp olja i en panna. Fräs aubergine tills den blivit gyllenbrun. Tillsätt lök och svamp och fräs med. Tillsätt quornfärs och tomatsås. Låt småputtra några minuter.
    3. Smörj en ugnsform. Bred ut ostsås. Lägg i lasagneplattor. Bred ut ostsås och därefter färssås. Lägg på plattor och upprepa tills du fyllt formen. Toppa med ostsås. Strö över ost.
    4. Sätt in i ugn ca 40 min eller tills den är mjuk rakt igenom. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben