Quornbullar med tomatbulgur

Serverar: 4 portioner

Quorn är ett mykroprotein som tillhör svampfamiljen. Fettsnålt och näringsrikt. 389 kalorier per portion.

Ingredienser

  • 2 ½ dl bulgur
  • 300 g frysta quornbullar
  • 1 msk olja
  • 200 g körsbärstomater
  • 80 g rucola
  • 3 msk röd pesto
  • 100 g fetaost i bit, 10 %
  • Servering
  • Citronklyftor
  • Instruktioner

    1. Koka bulguren enligt anvisning på förpackningen. Stek quornbullarna i en stekpanna med olja 12-14 minuter.
    2. Skölj och halvera tomaterna, skölj rucolan. Blanda bulgur, tomat, rucola och pesto i en skål, smula över fetaosten.
    3. Servera bulgurn med quornbullarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben