Quorngryta

Serverar: 4 portioner

Gryta med thai-touch! Smycka gärna med olika grönsaker beroende på tid, tycke och smak.

Ingredienser

  • 300 g frysta quornbitar
  • 1 st purjolök
  • 1 msk smör & rapsolja
  • 3 dl kelda kokos
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Skölj och strimla purjolöken.
    2. Stek quorn i smör-&rapsolja i en stekpanna.
    3. Lägg i purjolöken och låt den fräsa med.
    4. Tillsätt kokosmjölk, sweet chilisås och salt. Låt allt koka på svag värme ca 1 min.
    5. Servera genast med ris, sallad och limeklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben