Rabarberchutney

Ganska stark men god

Ingredienser

  • 500 g rabarber, skurna i bitar
  • 2 ½ dl socker
  • ½ dl vatten
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • 1 st rödlök, hackad
  • 6 st torkade aprikoser, strimlade
  • 1 bit ingefära, riven ca 8 g
  • 2 st kanelstänger
  • ½-1 torkad chili, finhackad med kärnor
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    Koka ihop allt utom saltet i en kastrull under lock. Låt koka ca 30 minuter så att allt är mjukt. Ta av locket och koka till önskad konsistens ca 20-30 minuter. Smaka av med salt.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    15
    12
    4.8
    50 min
    20
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben