Rabarberchutney
Tid:
1 timme
Mycket god chutney som passar till kött.
Ingredienser
500 g rabarber i små bitar
2 rödlökar
6 dl socker
1½ tsk vitpeppar
1 tsk svartpeppar
1 tsk kanel
2 msk ättika
3/4 dl vatten
Instruktioner
Dela rabarbern i mindre bitar. Hacka löken. Blanda allt i en kastrull och låt koka 45 min. Låt kallna och häll i rena burkar.
Väl värt att prova!
Liknande recept
Rabarberchutney by Donna
1 h
1
Rabarberchutney
4.9
50 min
15
12
Rabarberchutney
5
1 h
2
Rabarberchutney
4
4
Rabarberchutney
4.8
50 min
20
8
Kalkonbröst med rabarberchutney och pinje-ris
4
Rabarberchutney med ingefära (lättsockrad)
5
40 min
10-12
Varm brie med rabarberchutney
4
Rabarberchutney
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!