Rabarberchutney

Serverar: 1 portioner

Tid: 1 timme

Supergott till grillat m.m.

Ingredienser

  • 9 dl skurna rabarber i 1-cm-bitar (ca 400 g)
  • 6 dl socker
  • 3 dl hackad lök
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1/2 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk kanel
  • 1 msk ättiksprit
  • 5 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Denna chutney är mycket lättlagad. Den passar lika bra till stekt och grillat kött, som till skorpor eller rostat bröd.
    2. Häll alla ingredienserna i en kastrull och låt koka ca 45-60 minuter.
    3. Låt svalna och häll över chutneyn på väl rengjorda glasburkar. Förvara svalt.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    15
    12
    4.8
    50 min
    20
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben