Rabarberchutney
Serverar:
1 portioner
Tid:
1 timme
Supergott till grillat m.m.
Ingredienser
9 dl skurna rabarber i 1-cm-bitar (ca 400 g)
6 dl socker
3 dl hackad lök
1/2 tsk vitpeppar
1/2 tsk kryddpeppar
1 tsk kanel
1 msk ättiksprit
5 msk vatten
Instruktioner
Denna chutney är mycket lättlagad. Den passar lika bra till stekt och grillat kött, som till skorpor eller rostat bröd.
Häll alla ingredienserna i en kastrull och låt koka ca 45-60 minuter.
Låt svalna och häll över chutneyn på väl rengjorda glasburkar. Förvara svalt.
Liknande recept
Rabarberchutney by Donna
1 h
1
Rabarberchutney
4.9
50 min
15
12
Rabarberchutney
5
1 h
2
Rabarberchutney
4
4
Rabarberchutney
4.8
50 min
20
8
Kalkonbröst med rabarberchutney och pinje-ris
4
Rabarberchutney med ingefära (lättsockrad)
5
40 min
10-12
Varm brie med rabarberchutney
4
Rabarberchutney
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!