Rabarberpaj

Serverar: 5-8 portioner

Tid: 45 minuter

En mkt god och lättbakad paj!

Ingredienser

  • Rabarber efter behag
  • 2 dl mjöl
  • 2 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 1 ägg
  • 1 dl smör
  • Instruktioner

    1. Täck hela botten på en pajform med rabarber. Blanda alla torra ingredienser, tillsätt ägget. Strö över blandningen över rabarbern. Ringla 1 dl smält smör (eller flytande margarin) över pajen.
    2. Gräddas i 175 grader i ca 30-40 minuter.
    3. Serveras med vaniljsås

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Rabarbertid
    Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben