Rabarberpaj

Serverar: 8 portioner

En efterrätt är aldrig fel!

Ingredienser

  • 500 g skivade rabarber
  • ½ msk potatismjöl
  • 1 tsk kanel
  • 4 msk socker
  • 1½ dl havregryn
  • 1½ dl vetemjöl
  • ½ dl socker
  • 125 g margarin, rumsvarmt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 º.
    2. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnsform. Blanda gryn, mjöl och socker i en matberedare. Lägg i margarinet, skuret i bitar, och arbeta till en smulig deg. Fördela det över rabarbern.
    3. Grädda i mitten av ugnen 20 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (1)

    tina62 9 februari 2008

    Mmmmmmmmmmm den var suveränt god. Får nog dubbla pointsen åt mycket.

    Relaterade Artiklar

    Rabarbertid
    Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben