En efterrätt är aldrig fel!
Ingredienser
500 g skivade rabarber
½ msk potatismjöl
1 tsk kanel
4 msk socker
1½ dl havregryn
1½ dl vetemjöl
½ dl socker
125 g margarin, rumsvarmt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 º.
- Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnsform. Blanda gryn, mjöl och socker i en matberedare. Lägg i margarinet, skuret i bitar, och arbeta till en smulig deg. Fördela det över rabarbern.
- Grädda i mitten av ugnen 20 minuter.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Rabarbertid
Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...
Matklubben Blogg 2007-10-02
Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...
Mmmmmmmmmmm den var suveränt god. Får nog dubbla pointsen åt mycket.