Rabarberpaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 35 minuter

I dessa "rabarbertider" kommer här ett snabblagat och uppskattat recept.

Ingredienser

  • Ca 7 stänger rabarber
  • 1,75 dl strösocker
  • 1 msk potatismjöl
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 125 g smör
  • 5 dl corn flakes
  • Instruktioner

    Skala rabarber och skär i bitar. Lägg i botten på en form. Strö över 3/4 dl strösocker blandat med 1 msk potatismjöl. Blanda 1,5 dl vetemjöl, 3/4 dl strösocker, 125 gr smör och 5 dl corn flakes och smula över rabarberna. Grädda i i ugn 225 grader ca 20 min.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Rabarbertid
    Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben