Rabarberpaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och mycket god.

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl ströbröd
  • 1 1/2 dl socker
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 125 g smör
  • Instruktioner

    1. Skär rabarbern i bitar och lägg i en form. Blanda 1dl av sockret med 1 msk potatismjöl och strö över rabarbern. Gör en smuldeg av övriga ingredienser och smula den över rabarbern.
    2. Grädda mitt i ugnen i 20 min i 200-225 grader. Servera med vaniljvisp.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Rabarbertid
    Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben