Rabarberpaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God

Ingredienser

  • 2 dl socker
  • 1 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 hg smör
  • 3 stänglar rabarber
  • Instruktioner

    1. Rör socker o ägg vitt. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner det i äggsmeten. Blanda sist ner det smälta smöret
    2. 200 grader

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Rabarbertid
    Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben