Rabarberpaj

Serverar: 4-6 portioner

Enkel och väldigt god.

Ingredienser

  • 3-4 stjälkar rabarber
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 2,5 dl kokos
  • 100 g margarin
  • Instruktioner

    1. Skiva rabarbern och lägg i en pajform.
    2. Låt den smälta i ugnen i 200 grader.
    3. Smält margarinet. Vispa ägg och socker. Blanda i margarin och kokos och häll sedan smeten över rabarbern.
    4. Grädda ca 20 min i nedre delen av ugnen.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Rabarbertid
    Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben