Rabarbersmulpaj

Serverar: 8 portioner

Vårt trädgårdsland på 50 kvm ska bli gräsmatta nästa helg Och rabarbern som redan är uppe kommer att frysas in för att kunna göra typ denna goda smulpaj.

Ingredienser

  • 125 g rumstempererat smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl strösocker
  • 3-4 dl skivad rabarber
  • 1/2 dl strösocker
  • Instruktioner

    Blanda smör, mjöl och socker så att det blir en grynig massa. Lägg skivad rabarber och socker i en smord ugnssäker form. Smula över mjölblandningen och grädda ca 20 minuter i 200-225 graders ugn. Servera med iskall vaniljsås eller glass.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    SEMLAA 27 juni 2008

    Woow supergott, tack!

    SEMLAA 27 juni 2008

    Woow supergott, tack!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben