Räk- och kräftfylld laxfile med timjanrisotto

Serverar: 1 portioner

355 kcal Mängd: Kolhydrat 23 g | Protein 35 g | Fett 14 g | Fiber 1,4 g Energiprocent: Kolhydrat 26 E% | Protein 39 E% | Fett 34 E% | Fiber 0,8 E%

Ingredienser

  • 100 g laxfilé
  • 25 g ris
  • 20 g räkor
  • 20 g kräftstjärtar
  • 30 g zucchini
  • 20 g sparris
  • 30 g paprika
  • 50 g minikeso
  • Dill
  • Timjan
  • Citronklyfta
  • Instruktioner

    Fyll laxen med hackade räkor, kräftstjärtar och lite dill. Baka av laxen i ugnen på ca 175 grader i ca 15 minuter. Koka riset enligt paketet Blanda det kokta riset med minikeson och den hackade timjan. Woka grönsakerna i en panna.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben