Räk- och romröra med chili
Serverar:
4 portioner
Tid:
5 minuter
Snabbt, gott och starkt
Ingredienser
200 g räkor (rensade)
1 msk kapris
3 dl gräddfil
60 g60 g forellrom (el. löjrom)
2 tsk chilipepparsås
Instruktioner
Skala och hacka räkor. Hacka kapris.
Blanda alla ingredienser i en skål. Smaksätt med chilipepparsås.
Servera röran kyld t.ex. som dip med potatischips.
Liknande recept
Vitlök och chili marinerade jätteräkor
5
15 min
4
1
Chili con carne
5
4-6
1
Räk- och chiligryta med raita
4.8
4
7
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Chili con carne med extra smak
25 min
4-5
Chili på lamm
1 h
4
Linguine med krabba och chili!
4
4
1
Paj med Västerbottenost och romröra
4.6
6-8
3
Mexikansk chili
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!