Räk- och tonfiskmackor

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Dessa mackor gjorde min svärmor och de är mycket goda.

Ingredienser

  • 8 tekakor eller formbrödsskivor
  • 185 g tonfisk på burk
  • 300 g räkor (skalade)
  • 2 dl majonnäs (lätt)
  • 3 dl créme fraiche
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Smörgåsmargarin
  • 8 salladsblad
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 citron
  • 2 tomater
  • ca 15 cm gurka
  • Färsk dill
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche, majonnäs, tonfisk (utan spad), räkor, dill, salt och peppar i en bunke.
    2. Bred margarin på bröden, lägg på salladsblad, klicka på röran, dekorera med ägg, gurka, tomat, citron och dillkvistar.
    3. Servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben