Räkbakelse

Serverar: 4 portioner

Förrätt vid festliga tillfällen

Ingredienser

  • 12 skivor vitt bröd
  • Fyllning
  • ½ burk tonfisk
  • 3 msk majonäs
  • 1 dl cream fraiche
  • 3 msk klippt gräslök
  • 1 krm citronpeppar
  • Garnering
  • 400 gram räkor med skal
  • 1 dl hackad dill
  • 1 hårdkokt ägg
  • 50 gram röd stenbitsrom
  • Salladsblad
  • Gurkskivor
  • Citron
  • Instruktioner

    1. 1. Tag ut rundlar av brödet
    2. 2 Mosa tonfisken som blandas med majonäs cream fraiche gräslök och citronpeppar
    3. 3. Lägg ihop brödskivorna 3 och 3 med fyllning emellan
    4. 4. Bred majonäs runt kanterna och rulla i dill
    5. 5. Garnera med sallad, räkor, ägg gurkskiva dill och citron

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben