Räkbakelse
Serverar:
4 portioner
Förrätt vid festliga tillfällen
Ingredienser
12 skivor vitt bröd
Fyllning
½ burk tonfisk
3 msk majonäs
1 dl cream fraiche
3 msk klippt gräslök
1 krm citronpeppar
Garnering
400 gram räkor med skal
1 dl hackad dill
1 hårdkokt ägg
50 gram röd stenbitsrom
Salladsblad
Gurkskivor
Citron
Instruktioner
1. Tag ut rundlar av brödet
2 Mosa tonfisken som blandas med majonäs cream fraiche gräslök och citronpeppar
3. Lägg ihop brödskivorna 3 och 3 med fyllning emellan
4. Bred majonäs runt kanterna och rulla i dill
5. Garnera med sallad, räkor, ägg gurkskiva dill och citron
Liknande recept
Liis-Karins räkbakelser
4.8
4
5
Räkbakelse
4
4
1
Lax & räkbakelse
4.1
6
5
Räkbakelse
1
Räkbakelse med gravad lax
4
Räkbakelser
6
Räkbakelse
30 min
2
RÄKBAKELSER
12
Räkbakelser med smördeg
10-12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!