Räkbakelse

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Enkla o goda. Går att förbereda.

Ingredienser

  • 12 skivor formfranska
  • 60 g majonnäs
  • 1/4 dl vispgrädde
  • 2 msk kalles kaviar
  • 1 msk hackad dill
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad rödlök
  • Dekoration
  • ostbågar
  • räkor
  • löjrom eller svart kaviar
  • dill och citron
  • Instruktioner

    1. Ta ut en rundel med ett glas ur varje brödskiva. Blanda ingredienserna till en smet. Fördela hälften av smeten på hälften av rundlarna. Lägg på de övriga som ett lock Bred resten av smeten ovanpå och på sidorna. Låt stå och dra övertäckt i kylskåpet i ett dygn
    2. Ta ur kylen och rulla varje bakelse i finhackade ostbågar. Dekorera med räkor lite löjrom eller kaviar, citronskiva och en dillkvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben