Räkor i basilikakräm
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel och god förrätt! Servera gärna en bit bröd till.
Ingredienser
l kg räkor
2,5 dl ört creme fraiche
1 kruka färsk basilika
1 msk dijonsenap
1 msk socker
1 msk vinäger
Instruktioner
Skala räkorna och fördela dem i 4 portionsskålar ( glas ).
Vispa creme fraiche med elvisp tills den tjocknar.
Hacka basilikan mycket fint och blanda den med senap, socker och vinäger.
Vänd med en slickepott ner basilikablandningen i creme fraiche.
Skeda krämen över räkorna.
Liknande recept
Avocadocouscous med räkor
2.5
4
1
Fajitas med räkor och avokado
4
4
1
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
MEXI GRYTA / Räkor
3
4
1
Förälskade räkor
5
30 min
2
Räkor Indienne
4.7
4
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Räkor i stark sås
4.4
20 min
4
6
Pemesansnäcka med räkor, lax & skaldjursaröra
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!