Räkor i Thaicurrysås

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt & enkelt.

Ingredienser

  • 1 kg räkor med skal
  • 2 paprikor
  • 100 g sockerärtor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk matolja
  • 1 msk röd currypasta
  • 1 msk kycklingfond
  • 2 dl kokosmjölk
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • Instruktioner

    Skala räkorna och strimla paprikan. Dela sockerärtorna och hacka vitlöken, fräs sedan grönsakerna i oljan, tillsätt currypastan, fond, kokosmjölk och cremefraichen. Koka upp. Rör ner räkorna i såsen och låt allt bli varmt. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben