Räkor indiana

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Sååå gott!

Ingredienser

  • 400 g vit fisk i bitar
  • 300 g skalade räkor
  • 1 skivad purjolök
  • 1 strimlad röd paprika
  • 1 bit strimlad salladskål
  • ½ strimlad gurka
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 2 msk curry
  • 3 msk mjöl
  • 3 dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Stek purjo och paprika i smör till det mjuknat ordentligt. Lägg i gurka och salladskål. Strö på ordentligt med curry och rör om. Strö över vetemjölet,rör om och tillsätt grädden med buljontärningen. Salta och peppra. Lägg i fisk och räkor,koka på svag värme högst 15 min. Servera med jasminris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben