RÄKPAJ

Tid: 30 minuter

Jättegod paj att bjuda på!

Ingredienser

  • PAJDEG
  • 1 dl riven ost
  • 100 g margarin/smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk vatten
  • FYLLNING
  • 1 kg oskalade räkor
  • 1 dl finhackad lök
  • 1 burk creme fraishe
  • 2 dl hackad dill
  • 1 burk svart kaviar
  • GARNERING
  • 2-3 hårdkokt ägg
  • Räkor
  • Kaviar
  • Instruktioner

    1. Blanda riven ost, margarin/smör, vetemjöl och vatten till en pajdeg. Grädda i ugnen 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
    2. Hacka löken och blanda med creme fraishe, dill och kaviar (men spara lite kaviar till garneringen)
    3. Häll fyllningen på den kalla pajdegen, garnera med ägg, räkor och kaviar.

    Liknande recept

    45 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben