RÄKPAJ
Tid:
30 minuter
Jättegod paj att bjuda på!
Ingredienser
PAJDEG
1 dl riven ost
100 g margarin/smör
2 dl vetemjöl
2 msk vatten
FYLLNING
1 kg oskalade räkor
1 dl finhackad lök
1 burk creme fraishe
2 dl hackad dill
1 burk svart kaviar
GARNERING
2-3 hårdkokt ägg
Räkor
Kaviar
Instruktioner
Blanda riven ost, margarin/smör, vetemjöl och vatten till en pajdeg. Grädda i ugnen 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
Hacka löken och blanda med creme fraishe, dill och kaviar (men spara lite kaviar till garneringen)
Häll fyllningen på den kalla pajdegen, garnera med ägg, räkor och kaviar.
Liknande recept
Räkpaj
4-6
Lättlagad räkpaj
3
30 min
4-6
2
Räkpaj
45 min
6
2
Räkpaj med pepparot
45 min
4-5
1
Läcker Räkpaj
4
4-6
Räkpaj
3
4-5
Räkpaj med champinjoner
4-6
Fantastisk räkpaj
4.5
45 min
4
79
Räkpaj med sting
5
4-6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!