Suveränt goda! Man kan äta sig helt mätt och inte orka med middagen eftersom det är en förrätt :)
Spara 16 räkor till garnering och hacka resten. Skala och mosa äggen. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräslök, salt och peppar. Bred ut röran på tunnbrödet och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen någon timme. Skär varje rulle i 8 bitar. Garnera med räkor och gräslök.
Låter hur gott som helst! Skall prova detta till helgen på tjejkvällen
Löjligt enkelt att förbereda denna förrätt inför middagen på kvällen och så ortoligt god. Jag använde mig av 500 g djupfrysta räkor med skal (som fick tina på papper) och krukodlad gräslök. Jag tycker att 2 st rullar är lagom till en förrätt, 16 st rullar som drink tilltugg.
En av de godaste röror jag någonsin ätit!!! Jag gjorde en förändring och det var att jag tog rödlök istället för gräslök, detta pga av att det var det jag hade hemma... Kommer att göra denna röra många gånger :-)
Så smarriga!!! Perfekt fredagsgott :-))
Det här blev en favorit hos alla!
Inte dumt alls, men köp tunnbröd som är pinfärskt annars kan det vara svårt att rulla.
Kanongott!!!! :-) har gjort det några ggr. Jag tycker det är bäst med vanlig crème fraîche.blir inte lite lika blött och håller ihop röran bättre i brödet.
Riktigt goda. Perfekta som tilltugg till drinken :)
Gjorde dessa när vi hade gäster,,vart en höjdare,, den tar vi flera gånger
Skall ta mig an detta. Fruns 30-års kalas på kommande. Får inleda salta sidan.
Riktigt goda räkrullar! Det blev en succé på buffébordet och var min favorit. En 5:a från mig :)