Tunnbrödssnittar med saltrullle och pepparot

Serverar: 25 portioner

Festligt och gott. Vill man ha det ytterligare matigare kan man servera lite soppa, såsom rödbetssoppa eller mototssoppa, bredvid i glas.

Ingredienser

  • 3 rektangulära mjuka tunnbröd
  • 100 g saltrullepålägg
  • 100 g Philadelphiaost
  • 1 tsk färskriven pepparrot
  • 1 msk finhackad gräslök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka saltköttet fint och blanda det med Philadelphiaosten, pepparroten och gräslöken. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
    2. Fördela på tunnbröden och bred ut jämt, rulla ihop från långsidan. Skär i 3 cm-bitar och lägg upp snyggt på fat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben