Räksallad med ris

Serverar: 4 portioner

Salladen med räkor och ris når en ny dimension smaksatt med parmesan och vitlök. Fräsch, lätt och god passar den till såväl lunch som lättare middag.

Ingredienser

  • 250 g skalade räkor
  • Rivet skal och saft av ½ citron
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten rödlök
  • Blandad sallad, ca 1 liter
  • 4 dl kokt kallt ris
  • 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche parmesan & vitlök
  • Instruktioner

    1. Blanda räkor, citronskal, saft och olivolja. Låt dra ca 15 min.
    2. Skala och skär löken i tunna strimlor. Varva ris, lök och sallad på ett fat och fördela räkorna ovanpå. Servera med crème fraiche och rostat bröd.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben