Rågbulle med pesto och parmaskinka

Serverar: 1 portioner

Energi 480 kcal Fett 21 g Protein 29 g Kolhydrat 47 g Fibrer 8 g Tips: Vill du dra ner på kalorierna kan du låta bli den översta delen av bullen.

Ingredienser

  • 1 rågbulle
  • 2 msk pesto
  • Ruccola
  • 2 skivor parmaskinka
  • 2 skivor färsk mozzarella
  • 1 tomat
  • 2 kvistar basilika
  • Instruktioner

    1. Värm bullen i ugnen, dela den med en kniv, bred pesto på ena halvan.
    2. Skölj och torka ruccolasalladen och lägg hälften på pesto-brödhalvan.
    3. Ta bort det synliga fettet på parmaskinkan och lägg den tillsammans med mozzarella och tomat i skivor, den sista ruccolan och färsk basilika.
    4. Lägg sedan ihop din sandwich med det obredda locket.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben