Raita ris

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det här indisk inspirerade riset passar bra till jamaicansk kyckling.

Ingredienser

  • 2 dl vildrisblandning
  • 1 slanggurka i bitar
  • ½ röd paprika urkärnad och hackad
  • ½ gul paprika urkärnad och hackad
  • 2 dl yoghurt av grekisk typ
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ finhackad lök
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 3-4 msk grovhackad färsk koriander
  • 1 dl russin
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen. Häll upp gurka och paprika i en skål. Blanda yogurt, senap, lök, spiskummin, koriander och russin och häll ner i skålen.
    2. Tillsätt riset när det är färdigt. Smaka av med salt.
    3. Servera till jamaicansk kyckling.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben