Red rubin med fetaost och granatäpple

Serverar: 4 portioner

En klassisk camparidrink med apelsinjuice. Här blandas den med en lättsockrad lemonad med smak av guava och grape. Drinken serveras med knaprig baguette med fetaost och granatäpple.

Ingredienser

  • Drink
  • 2 dl campari
  • 2 flaskor schweppes caribez, á 37cl
  • 1 lime i klyftor
  • Tillbehör
  • ½ baguette
  • 1 msk olivolja
  • 100 g mild fetaost
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 granatäpple
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär baguetten i tunna skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med olja och rosta mitt i ugnen 4-5 minuter.
    2. Rör ihop ost och créme fraiche. Skär granatäpplet i fyra klyftor, lossa kärnorna. Bred oströran på brödet och strö på granatäppelkärnor. Servera med en väl kyld Red rubin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben