Regnbåge i ugn

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Prova det är jättegott

Ingredienser

  • 1 regnbågsfilé
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Citron
  • Finhackad lök gärna charlottenlök
  • Instruktioner

    1. Plocka ur alla ben o lägg filen med skinnsidan ner Lägg filén i en form. Pensla med olivolja. Salta o peppra och droppa över lite citronsaft. Strö över löken.
    2. Låt stå i kylsåpet i ett par timmar. Lägg filén på gallret i ugnen o ställ formen under. Gratinera i ugnen på 200 grader i 10 minuter.
    3. Servera med kokt potatis o romsås, njut

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben