Remouladsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 10 minuter

Hemmagjord remouladsås. Smakar riktigt gott såsom på danska smörrebröd.

Ingredienser

  • 1,5 dl Majonäs
  • 0,5 dl hackad ättiksgurka
  • 2 msk kapris (gjärna cocktailvarianten)
  • 2 msk hackad syltlök
  • 1 tsk limesaft (eller citronsaft)
  • 0,5 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 0,5 tsk curry
  • 2 krm gurkmeja
  • Instruktioner

    1. Hacka ingredienser eller hutta i allt i en beredare och mixa. Det går fortast. Dock får man estimera de icke hackade ingredienserna.
    2. Låt stå i minst 1 timme i kylen innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben