Remouladsås
Serverar:
5-8 portioner
Mitt eget recept.
Ingredienser
2½ dl creme fraiche
2 msk majonnäs
1 msk hackad smörgåsgurka
1 msk kapris
Dragon
Persilja
Instruktioner
Blanda majonnäs och creme fraichen. Hacka gurka och kapris. Blanda sen i hop allt. smaka av. Tillsätt gärna mera av det du tycker smaka för lite av.
Det är ju smaksak vad man vill ska smaka mera av.
Liknande recept
Hemlagad remouladsås
4.7
10 min
5
5
Falsk remouladsås 1
4
4
Remouladsås
4
30 min
4
Remouladsås
5
4
Hemgjord remouladsås
4.5
4
2
Fiskpanetter med remouladsås
4.7
2
1
Remouladsås á la Jocke - med curry, utan kapris.
10 min
4
Remouladsås
4
2-4
1
Fiskpinnar med smal remouladsås
5
2
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!