Remouladsås

God kall sås till fisk.

Ingredienser

  • 6 dl gräddfil
  • 1,5 dl majonnäs ej lätt
  • 2-2.5 dl bostongurka
  • En snudd gurkmeja
  • Smaksätt med
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Häll gräddfil, majonnäsen i en skål. Vispa till det lite, så den får en jämn yta. Häll i bostongurkan, ta i lite gurkmeja och krydda efter smak Låt stå ca 20 min i kylen, innan servering. Lycka tlll!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    LillKocken 14 april 2009

    Tack för receptet! mkt godare med hemlagad remouladsås än den färdigköpta! enkel och snabbt recept som smakade kanon till fisken =)

    zudette 19 februari 2011

    Letade receptet för jag tänkte lägga in det själv annars, om det inte redan funnits! Godare och enklare sås till fisk får man leta efter!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben