Renrullar med pepparrotsgrädde och löjromsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Förrätt

Ingredienser

  • 1 hg rökt renkött
  • 1 dl vispad grädde
  • 1 tsk riven pepparrot på tub
  • 4 msk löjrom
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • ½ tsk citronsaft
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 4 salladsblad
  • 4 citronskivor
  • 4 små persiljekvistar
  • Instruktioner

    1. Mixa renköttet fint. Vispa grädden . Blanda renköttet, grädden och den rivna pepparroten. Forma blandningen till små avlånga rullar.
    2. Löjromsåsen: Blanda löjrom, yoghurt ,majonnäs och citronsaft.
    3. Lägg renrullarna på salladsblad. Töm över löjromssås på varje rulle. Dekorera med persilja och citronskivor.
    4. .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben