Renskavsgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Låter gott

Ingredienser

  • 1 pkt renskav, 240 g
  • 1 gul lök eller rödlök, hackad
  • 2 morötter, delade i stavar
  • 2 dl buljong, gärna örtbuljong med persilja
  • 1 dl matlagningsvin, rött
  • 1 msk soja
  • 1 squash, liten, skivad och delad
  • 200 g champinjoner eller annan svamp
  • ½ - 1 tsk sambal oelek
  • Salt
  • Peppar
  • Matfett till stekning
  • Instruktioner

    1. Stek renskavet otinat enligt anvisning på förpackningen.
    2. Tillsätt lök, morötter, buljong, vin och soja.
    3. Låt småkoka 6-7 minuter.
    4. Lägg i squash, champinjoner och Sambal oelek och koka ytterligare några minuter. Smaka av med salt och peppar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben