Renskavsgryta

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Jätte god rätt som jag älskar!

Ingredienser

  • 1 Paket djupfryst renskav
  • 1 st gul lök
  • En burk skivade champinjoner
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • Ett par msk soya
  • Instruktioner

    1. Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt.
    2. Lägg i löken och svampen, salta och peppra och fortsätt att steka en stund.
    3. Tillsätt gelé, grädde och soya och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av och servera med ris eller potatis, gelé och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Tesson 18 september 2009

    Använde ditt recept idag när jag skulle laga fredagsmat åt mig och min pojkvän. Gjorde dock små ändringar som matlagningsgrädde istället för visp och lingon istället för gelé. Vi tyckte båda att det blev mycket gott. Tack så mycket!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben