Renskavsgryta med pepparrot

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt, snabbt, gott!

Ingredienser

  • 1 stor gul lök
  • 1-2 pkt renskav (1 pkt. brukar räcka)
  • Salt
  • Peppar
  • 1 ½ msk vetemjöl
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • Riven pepparrot ( ca en halv liten burk)
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Hacka löken. Fräs lök och renskav tillsammans. ( Det går lättast om renskaven är halvtinad.) Strö över mjölet och salt, peppar. Blanda. Häll över buljongen och låt puttra 20 min. under lock. Tillsätt pepparrot (efter smak) och grädden. Koka upp.
    2. Serveras med pasta eller ris och en fräsch sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben