Ris och kasslerlåda

Serverar: 4-6 portioner

Mycket gott och inte allt för svårt att göra.

Ingredienser

  • 4 dl okokt ris
  • 500 g kassler
  • 1 purjolök
  • 1 dl majonäs
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl chilisås
  • riven ost
  • Instruktioner

    Ugn: 200 Koka riset. Skär och förväll purjolöken i några min. Tärna kasslern i små bitar. Vispa grädden och töm sedan i majonäs, chilisås, purjolök, kassler och riset. Rör om och lägg allt i en smörad ugnsäker form. Strö till sist över lite riven ost. Grädda i mitten av ugnen till den har fått fin färg, ca 30 min.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben