Risgrynsgröt

Ingredienser

  • 1 dl grötris
  • 3 dl vatten
  • ev lite mjölkfritt margarin
  • 1 tsk salt
  • 7 dl solhavre alt cocosmjölk
  • ev hel kanel
  • Instruktioner

    Koka ris, vatten, salt och gärna lite mjölkfritt margarin på svag värme under lock ca 10 minuter. Tillsätt solhavre (alt cocosmjölk) och gärna en eller ett par bitar hel kanel. Rör om. Koka upp men passa så att gröten inte kokar över. Låt svälla under locka på mycket svag värme ca 40 min. Rör om. Servera med solhavre, socker och kanel.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Julbord för födoämnesallergiker
    Det finns flera olika typer av allergier och livsmedelsöverkänslighete...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben