Risgryta i ugn

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Mycket godare än det låter

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 pkt Knorr Ängamat (redd grönsakssoppa)
  • 1 burk champinjoner
  • 1 pkt bacon
  • 1 dl grädde
  • 1 dl majonäs
  • 1 purjolök
  • Instruktioner

    1. Koka ris ca 15 min. Bryn bacon och champinjoner tillsammans. Koka soppan men tag bara hälften av mjölk och vatten av vad som står på paketet.
    2. Vispa grädden lite, blanda i majonäs. Rör ner i den avsvalnade soppan. Strimla purjolöken fint.
    3. Lägg ris i botten på en ungsfast form. Lägg på bacon, champinjoner och purjolök. Häll över soppblandningen.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    Suzanne65 29 november 2008

    Och så in i ugnen 200 grader i 20 min.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben