Risotto á la Lena

Mycket gott! Man tager vad man haver.....

Ingredienser

  • Rissonipasta
  • Lök
  • Matolja
  • Vitt vin
  • Buljong (höns?)
  • Smör
  • Parmesan
  • Grön sparris
  • Havssalt
  • Coctailtomater
  • Lufttorkad skinka
  • Svartpeppar
  • Oliver
  • Instruktioner

    1. * Fräs pasta och lök i oljan. Låt vinet kokas in. * Späd med buljong. * Tillsätt smör.
    2. * Råstek grön sparris (spar skalen för buljongkok) i bitar med havssalt. * Tillsätt halverade coctailtomater i stekpannan. * Blanda i lufttorkad skinka, oliver och svartpeppar i risotton. * Tillsätt nyriven parmesan i risotton. Ingen kokning därefter!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben