Rockey roads - knapriga munsbitar

Serverar: 24 portioner

Det godaste jag ätit! Krispig choklad med sega marshmallowsbitar i.

Ingredienser

  • 125 g mjukt smör
  • 300 g mörk choklad, minst 70% kakao
  • 3 msk ljus sirap
  • 200 g mariekex
  • 100 g minimarshmallows
  • 2 tsk florsocker
  • Instruktioner

    1. Smält smör, choklad och sirap i en tjockbottnad kastrull. Ta upp ungefär 1 ¼ dl av blandningen och ställ åt sidan. Lägg mariekexen i en plastpåse och krossa dem med en brödkavel. Det ska bli både smulor och lite större bitar.
    2. Vänd ner kexsmulor och bitar i den smälta chokladblandningen i kastrullen och tillsätt minimarshmallows. Häll upp blandningen i en folieform, ca 24 gånger 24 cm. Häll över den sparade chokladsmeten och jämna till med en gummiskrapa.
    3. Låt stå i kylskåpet i 2 timmar. Skär upp det i 24 bitar och strö över florsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Vitorio 9 oktober 2011

    Den här ser jättegod ut!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben