Det godaste jag ätit! Krispig choklad med sega marshmallowsbitar i.
Ingredienser
125 g mjukt smör
300 g mörk choklad, minst 70% kakao
3 msk ljus sirap
200 g mariekex
100 g minimarshmallows
2 tsk florsocker
Instruktioner
Smält smör, choklad och sirap i en tjockbottnad kastrull. Ta upp ungefär 1 ¼ dl av blandningen och ställ åt sidan. Lägg mariekexen i en plastpåse och krossa dem med en brödkavel. Det ska bli både smulor och lite större bitar.
Vänd ner kexsmulor och bitar i den smälta chokladblandningen i kastrullen och tillsätt minimarshmallows. Häll upp blandningen i en folieform, ca 24 gånger 24 cm. Häll över den sparade chokladsmeten och jämna till med en gummiskrapa.
Låt stå i kylskåpet i 2 timmar. Skär upp det i 24 bitar och strö över florsocker.
Den här ser jättegod ut!!