Röd currylax med wokade grönsaker

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En smak av Thailand!

Ingredienser

  • 4 laxfilébitar
  • 4 dl kokosmjölk
  • 2 msk röd currypasta
  • 1 msk skaldjursfond
  • Hackad koriander
  • Wokgrönsaker
  • 100 gram sockerärter
  • 2 röda paprikor
  • 100 gram champinjoner
  • 2 morötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk sesamolja
  • ½ kruka koriander
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Lägg filébitarna i en ugnsfast form. Vispa ihop kokosmjölk, currypasta och skaldjursfond. Häll detta över fisken och gratinera i ca 20 minuter. Dekorera med koriander. Strimla sockerärter, paprika, champinjoner och morötter fint. Woka i het panna i oljan. Då de blivit lagom mjuka tar du bort pannan från värmen och rör ner sesamolja, hackad koriander och smakar av med salt och peppar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben