Serverar: 3-4 portioner
Tid: 30 minuter
En supergod kycklingrätt med många smaker.
Skär kycklingköttet i strimlor och bryn i stekpanna med 1 msk olja, krydda med kycklingkrydda. Låt kycklingköttet få färg men inte helt genomstekt, ta upp och lägg i en skål. Pressa ned vitlöken i pannan med 1 msk olja, tillsätt även currypastan, soja, limesaft, färskriven ingefära och honung och låt det fräsa ihop någon minut. Häll därefter i hönsbuljong, kokosmjölk, crème fraiche och låt koka ihop en liten stund, sist i med kycklingköttet och låt allt puttra i 6-7 minuter.
Lasagne
En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...
Basilika - oumbärlig örtkrydda
Jag har nästan alltid en kruka basilika stående i mitt köksfönster....
Japanska matord
Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...