Hela pajskalet har fått färg från tomatpuré, vilket också ger en fin smak. Både Philadelphiaost och chèvre ingår i pajen.
Ingredienser
Pajdeg
3 dl vetemjöl
125 g smör
3 msk tomatpuré
Fyllning
2 dl krossade tomater
200 g Philadelphiaost
150 g chèvre
3 ägg
1 kvist rosmarin
10 körsbärstomater
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C.
Arbeta ihop pajdegen och låt den vila kallt 30 minuter.
Kavla ut den tunt mellan dubbla lager plastfolie. Bred ut den i en pajform.
- Mixa/blanda krossade tomater, Philadelphiaost och chèvre. Rör ner äggen och finhackad rosmarin.
- Dela körsbärstomaterna och lägg dem på pajen i ett fint mönster med snittytan upp.
- Grädda sedan mitt i ugnen ca 35 minuter.
Liknande recept
Kommentarer (0)