Rödbetor med yoghurtsås

Serverar: 4 portioner

Härligt mustiga rödbetor! Koktiden varierar beroende på rödbetornas storlek - känn efter med en provsticka.

Ingredienser

  • 1 kg knipprödbetor
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • Yoghurtsås
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • Skal av 1 citron
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm strösocker
  • Instruktioner

    1. Koka rödbetorna mjuka med skalet på 20-30 minuter. Låt dem svalna, skala och skär i munsbitar. Blanda med olja, citronjuice, salt och peppar.
    2. Yoghurtsås: Blanda yoghurt och citronskal. Smaka av med salt, peppar och socker. Rör om - färdigt!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben