Rödbetsbiffar med fetaost och quinoa

Serverar: 15 portioner

Färggranna och goda biffar med mycket näring. Perfekta att servera med yoghurt och en sallad. Den som är väldigt hungrig serverar med kokt potatis, ris eller annat gryn.

Ingredienser

  • 350 g rivna rödbetor
  • 75 g fetaost
  • 2 vårlökar
  • 400 g kokt quinoa
  • 1 msk spiskummin
  • 3 ägg
  • 1 tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 dl potatismjöl
  • Olivolja till stekning
  • Servering
  • Yoghurt
  • Klippt vårlök
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Skala och grovriv rödbetorna, smula fetaosten grovt och skölj och strimla vårlöken. Blanda alla ingredienser väl i en bunke och forma 15 st biffar av smeten.
    2. Hetta upp olivolja på svag värme i en stekpanna och stek biffarna varsamt 4-5 minuter per sida.
    3. Servera med en klick yoghurt, sallad och lite vårlök till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben